به پایگاه خبری تحلیلی زیست سیما خوش آمدید معرفی و یا تبلیغ رویدادهای علمی و کسب و کارها به معنای تائید آنها نیست در مورد صحت آنها جویا شوید

طرح جدید نمایندگان مجلس برای ممنوعیت "صید ترال" - پایگاه خبری تحلیلی زیست سیما | پایگاه خبری تحلیلی زیست سیما
پیامبر اکرم (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلم) می فرماید:
۞ هر مسلمانی درختی بنشاند یا کشته‌ای بکارد و انسان یا پرنده یا چارپایی از آن بخورد، برای او صدقه محسوب می‌شود ۞
Wednesday, 15 January , 2025
امروز : چهارشنبه, ۲۶ دی , ۱۴۰۳ - 16 رجب 1446
شناسه خبر : 6699
  پرینتخانه » دریایی و تالاب تاریخ انتشار : 19 مهر 1399 - 13:47 | 575 بازدید | ارسال توسط :
صید ترال

طرح جدید نمایندگان مجلس برای ممنوعیت “صید ترال”

عضو فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی از طرح جدید نمایندگان برای ممنوعیت "صید ترال" خبر داد و گفت: اجرای دقیق این قانون و هر قانون دیگری در این حوزه، منوط به همکاری وزارت جهاد کشاورزی، به‌خصوص سازمان شیلات است.

معین‌الدین سعیدی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه محیط زیست خبرگزاری تسنیم با انتقاد از وضعیت صید ترال در آب‌های جنوبی کشور اظهار کرد: صید ترال توسط صیادان در آب‌های جنوبی کشور موجب شده تا صدمات و لطمات جبران‌ناپذیری به ذخایر آبی‌ کشور وارد شود.

وی ادامه داد: طرحی از سوی جمعی از نمایندگان در حال تدوین است تا بر اساس آن، قوانینی برای ممنوعیت صید ترال تصویب و اجرایی شود اما اجرای دقیق این قانون و هر قانون دیگری در این حوزه، منوط به همکاری وزارت جهاد کشاورزی، به‌خصوص سازمان شیلات است.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس اضافه کرد: موجودات و آبزیان، ذخایر غذایی هستند و نقش مهمی در اکوسیستم دریایی ایفا می‌کنند بنابراین، این ذخایر باید برای نسل‌های بعدی نیز حفظ شود اما صید ترال ریشه آبزیان را از بین می‌برد.

سعیدی تصریح کرد: متأسفانه سوجویان با رانت و ارتباطاتی که دارند، منابع کشور را به یغما می‌برند که باید با آنها برخورد شود اما شاهدیم که حتی حمایت نیز می‌شوند! از طرف دیگر صیادانی در منطقه هستند که سال‌ها در انتظار صدور مجوز هستند اما به آنها مجوز داده نمی‌شود.

وی اضافه کرد: طبق قانون، حریم صید از ۱۲ مایل به ۸ متر کاهش یافته که در نامه‌‌ای به سازمان شیلات درخواست کرده‌ایم که این قانون اجرا شود؛ باید از تمامی ابزارهای قانونی برای جلوگیری از صید بی‌‌رویه ترال استفاده کنیم.

عضو فراکسیون محیط زیست مجلس خاطرنشان کرد: قوه‌ قضائیه باید ورود جدی‌تری نسبت به صید ترال داشته باشد و با متخلفان برخورد کند، مجلس نیز از ابزارهای قانونی برای جلوگیری از اقدامات خلاف سودجویان برای حفظ آبزیان و نسل موجودات دریایی از راه‌های قانونی استفاده می‌کند.

نویسنده : پایگاه خبری تحلیلی زیست سیما | منبع خبر : خبرگزاری تسنیم
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.