امروز : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳ - 20 جماد أول 1446
اثرات منوکسید کربن بر گیاهان – Effects of co on plants
تاثیرات زیان آوری در مورد گیاهان رده بالا که برای یک تا سه هفته در معرض منوکسید کربن در حد غلظت تا ۱۰۰ppm قرار گرفته اند مشاهده نشده است. قدرت ثابت نگه داشتن نیتروژن باکتری های آزاد با قرار گرفتن در معرض co به مدت ۲۵ ساعت به میزان ۲۰۰۰ppm کاهش یافت . قدرت ثابت […]
تاثیرات زیان آوری در مورد گیاهان رده بالا که برای یک تا سه هفته در معرض منوکسید کربن در حد غلظت تا ۱۰۰ppm قرار گرفته اند مشاهده نشده است. قدرت ثابت نگه داشتن نیتروژن باکتری های آزاد با قرار گرفتن در معرض co به مدت ۲۵ ساعت به میزان ۲۰۰۰ppm کاهش یافت . قدرت ثابت نگه داشتن نیتروژن باکتری هایی که در ریشه شبدر زندگی می کنند پس از قرار گرفتن در معرض co به مدت یک ماه به میزان ۱۰۰ppm کاهش یافت . از آنجا که میزان co ندرتاً به ۱۰۰ppm می رسد حتی برای کوتاه مدت اثرات قابل ملاحظه ای روی سبزیجات و میکروارگانیسم های مربوطه نمی گذارد.
اثرات منوکسید کربن , تاثیر منوکسید کربن بر گیاهان , دکتر مینو دبیری , کتاب آلودگی محیط زیست (هوا، آب، خاک، صوت) , منوکسید کربن , مینو دبیری
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.