به پایگاه خبری تحلیلی زیست سیما خوش آمدید معرفی و یا تبلیغ رویدادهای علمی و کسب و کارها به معنای تائید آنها نیست در مورد صحت آنها جویا شوید

مشاهده و تصویربرداری از مار افعی دم عنکبوتی در گیلانغرب - پایگاه خبری تحلیلی زیست سیما | پایگاه خبری تحلیلی زیست سیما
پیامبر اکرم (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلم) می فرماید:
۞ هر مسلمانی درختی بنشاند یا کشته‌ای بکارد و انسان یا پرنده یا چارپایی از آن بخورد، برای او صدقه محسوب می‌شود ۞
Saturday, 14 September , 2024
امروز : شنبه, ۲۴ شهریور , ۱۴۰۳ - 11 ربيع أول 1446
شناسه خبر : 5808
  پرینتخانه » کرمانشاه تاریخ انتشار : 21 تیر 1399 - 20:34 | 808 بازدید | ارسال توسط :
مار افعی دم عنکبوتی

مشاهده و تصویربرداری از مار افعی دم عنکبوتی در گیلانغرب

یک حلقه مار افعی دم عنکبوتی در منطقه شکار و تیراندازی ممنوع زله زرد گیلانغرب توسط کارشناسان محیط زیست مشاهده و تصویربرداری شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زیست سیما به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست کرمانشاه سیامک اسماعیلی کارشناس محیط زیست اداره کل با اعلام این خبر گفت: در پی پایش مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست استان یک حلقه مار افعی دم عنکبوتی در منطقه شکار و تیراندازی ممنوع زله زرد گیلانغرب مشاهده و تصویربرداری شد.
وی گفت:  این گونه نادر از خانواده افعی ها قبلاً  در گیلانغرب نیز مشاهده شده است که نشان از پراکنش این گونه کمیاب از افعی ها در حوزه شهرستان گیلانغرب می باشد.
اسماعیلی در رابطه با خصوصیات مار دم عنکبوتی بیان کرد: این نوع مارها ماری نسبتاً متوسط از خانواده های افعی است و مشخصه اصلی این مار که باعث شهرت وی گردیده مربوط به انتهای دم این خزنده است که به شکل رتیل یا عنکبوت می باشد.
این کارشناس محیط زیست شیوه تغذیه مار دم عنکبوتی را منحصر بفرد توصیف کرد و گفت: ساختار دم این موجود بسیارشگفت انگیز است و این مار از طریق حرکات دم خود اقدام به جلب، فریب و سپس شکار طعمه می نماید.
وی افزود: این افعی وقتی قصد شکار طعمه مورد نظر خود را داشته باشد برای این منظور دم عنکبوت مانند خود را به شکلی حرکت می دهد که در نظر طعمه یک عنکبوت یا رتیل در حال حرکت را تداعی می کند و هنگامی که طعمه برای شکار عنکبوت مورد نظر حمله ور می شود با افعی دم عنکبوتی مواجه شده و صید می گردد.
لازم به ذکر است افعی دم عنکبوتی اولین بار در استان ایلام توسط آقا و خانم اسمیت مشاهده و دومین نمونه این افعی در سال ۲۰۰۶ در جاده قصرشیرین – گیلانغرب در استان کرمانشاه کشف و شناسایی شد. این گونه از افعی ها اندمیک و زیستگاه آنان تاکنون فقط در شهرستان گیلانغرب و بخشی از استان ایلام ثبت شده است.

نویسنده : پایگاه خبری تحلیلی زیست سیما | منبع خبر : روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست کرمانشاه
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.