به پایگاه خبری تحلیلی زیست سیما خوش آمدید معرفی و یا تبلیغ رویدادهای علمی و کسب و کارها به معنای تائید آنها نیست در مورد صحت آنها جویا شوید

صدور مجوز شکار گراز در شهرستان بهار (غیرخوراکی) - پایگاه خبری تحلیلی زیست سیما | پایگاه خبری تحلیلی زیست سیما
پیامبر اکرم (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلم) می فرماید:
۞ هر مسلمانی درختی بنشاند یا کشته‌ای بکارد و انسان یا پرنده یا چارپایی از آن بخورد، برای او صدقه محسوب می‌شود ۞
Saturday, 20 April , 2024
امروز : شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳ - 12 شوال 1445
شناسه خبر : 6444
  پرینتخانه » همدان تاریخ انتشار : 10 شهریور 1399 - 18:05 | 458 بازدید | ارسال توسط :
شکار گراز

صدور مجوز شکار گراز در شهرستان بهار (غیرخوراکی)

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بهار گفت: با توجه به افزایش جمعیت گونه گراز و شکایت کشاورزان به واسطه آسیب ‌زدن این گونه به مزارع، برای کنترل جمعیت آنها مجوز شکار برای افراد معتمد محیط زیست با عنوان «میرشکار» صادر می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زیست سیما به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان و به نقل از خبر گزاری ایرنا، معصومه پارچیان اظهار داشت: گزارش‌هایی مبنی بر آسیب زدن گونه گراز به مزارع کشاورزی توسط روستاییان ساکن در شهرستان بهار به محیط زیست اطلاع رسانی شده است.

وی اضافه کرد: به منظور پیشگیری از افزایش خسارت و زیان وارده به کشاورزان به افراد معتمد با عنوان میرشکار مجوز برای شکار گراز داده می‌شود.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بهار تاکید کرد: یک محیط بان در صورت حضور میرشکار در مناطق تحت مدیریت محیط زیست برای شکار گراز، وی را همراهی می کند و در دیگر محدوده‌های آزاد باید شکار با هماهنگی دهیاران روستا و تنظیم صورتجلسه باشد.

پارچیان ادامه داد: مجوز شکار سه روزه بوده و هر میرشکار تنها مجاز به شکار یک راس گراز نر بوده همچنین شکار در شب هنگام و تاریکی هوا نیز ممنوع است.

وی گفت: گراز از غلت زدن در زمین های خیس و گلی لذت می برد بنابراین کشاورزان پس از آبیاری مزارع باید نسبت به گماردن نگهبان برای پیشگیری از آسیب به مزارع اقدام کنند.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بهار افزود: کشاورزان برای دور کردن گراز از زمین کشاورزی باید از وسایلی نظیر قوطی‌های خالی که در صورت وزش باد سر و صدا ایجاد می‌کنند بهره ببرند.

پارچیان اضافه کرد: گونه گراز دارای پوزه و دندان‌های نیش قوی بوده و این ریشه خوار در حین تلاش برای یافتن غذا اقدام به زیر و رو کردن خاک کرده و با این ‌کار که بیشتر شبیه شخم زدن است باعث هوادهی، حاصلخیزی خاک و نفوذ بذرهای ریخته شده گیاهان کف جنگل به درون خاک می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: اما این اقدام آنها در زمان فصل برداشت محصول موجب آسیب زدن به درختان و مزارع و هدر دادن زحمت‌های یکساله کشاورزان می‌شود.

پارچیان یادآوری کرد: از ابتدای سال تاکنون ۲ مجوز میرشکاری صادر شده و تا پایان هفته جاری نیز ۲ مجوز جدید صادر می شود.

نویسنده : پایگاه خبری تحلیلی زیست سیما | منبع خبر : روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.